Microneedling behandling återställer din hud

Med tiden förändras vår hud, den åldras. Djupa lager börjar förlora sina vitala ämnen som hyaluronsyra eller kollagen. De skador som sker i hudens djupare lager visar sig på hudens yta genom torr hud, försämrad hudton och fina linjer som i sin tur leder till ett åldrat utseende.

Dermapen är en avancerad microoneedlingbehandling som är till för olika hudproblem. pennan består av 12 sterila engångs nålar som används  i samband med NCTF som står för New cellulär treatment factor som är en anti aging produkt och innehåller hyaluronsyra + 53 aktiva ingredienser från märket FILORGA. Behandlingen ökar hudens kollagentillväxt på ett naturligt sätt genom att skapa micro hål i huden med en vibrerande funktion som orsakar en skada. som en naturlig reaktion får huden en signal att börja läka för att reparera skadan. Resultatet blir en återställning av hudens förlust av elasticitet och styrka med en förbättrad och föryngrad hud med mer lyster.

För en bättre resultat rekommenderas en kombination med en kemisk peeling.

BEVISAD EFFEKT

+72% minskning av fina linjer & rynkor
+103% förbättring av hudton
+132% förbättrad återfuktning
+144% förbättrad ljusstyrka

Behandlingen är lämplig för  följande indikationer:

  • Rynkor och fina linjer
  • Ärr (upphöjda ärr, akneärr, brännskador, kirurgiska ärr)
  • Åldrad och slapp hud
  • Stora porer
  • Vitiligo
  • Hudbristningar
  • Hudföryngring

NCTF 135 & NCTF 135HA EN UNIK REVITALISERANDE VITAMINCOCKTAIL

NCTF (New Cellular Treating Factor) är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverkar den cellulära spridningen och blodcirkulationen. NCTF kombineras med  en Microneedling penna (fraktionerad nålpenna som förbättrar hudkvalitén och inslussningen av NCTF.

Filorga NCTF stimulerar huden inifrån utan att förändra form och uttryck, huden känns fastare, mer strålande och mer återfuktad. Genom att tillföra hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser (vitaminer, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, mineraler och nukleinsyror) får huden extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster. Med NCTF kan man behandla ansikte, hals, dekolletage och händer.